EUR

Khidmat Pelanggan Hebat

right-rect

Pasukan Khidmat Pelanggan kami dikendalikan oleh orang-orang yang benar-benar mengambil berat tentang anda

Kami berpendapat bahawa layanan pelanggan yang hebat menjayakan atau memecahkan syarikat, dan oleh sebab inilah kami mengambil keputusan untuk meletakkan Pasukan Khidmat Pelanggan yang hebat di barisan hadapan dalam semua yang kami lakukan. Pasukan kami dibina dari individu yang baik, mesra dan berpengetahuan yang bertujuan untuk membantu anda dalam setiap cabaran baru. Kelebihan lain Pasukan Khidmat Pelanggan eXcentral ialah mereka memahami dan bersedia untuk membantu. Sebenarnya, jika kami dapat berikan senyuman di wajah anda selain membantu anda dengan akaun anda dan menjawab pertanyaan anda, kami telah mencapai tujuan kami!

Selamat datang ke dunia eXcentral

Jaminan kami kepada anda adalah bahawa setiap ahli Pasukan Khidmat Pelanggan eXcentral bersedia dan berupaya untuk memberikan perkhidmatan yang lebih untuk anda dan keperluan anda. Kami tahu bahawa anda akan ada soalan, bagaimanapun, ini adalah perdagangan dalam talian, jadi ketika buat pelaburan dan perdagangan, banyak pertanyaan akan bermain di minda anda.

Sebagai permulaan, anda akan menerima panggilan dan beberapa e-mel daripada Pengurus Akaun dan Wakil pasukan Sokongan yang mesra. Merekalah yang akan membantu anda membuat persediaan dan bermula. Selain itu, kami mempunyai banyak bahan pendidikan perdagangan yang dapat anda lihat.

CFD adalah instrumen yang kompleks dan berisiko tinggi kerugian wang dengan cepat kerana leveraj. Anda harus mempertimbangkan sama ada anda mampu ambil risiko tinggi kerugian wang anda. FAHAM

CFD adalah instrumen yang kompleks dan berisiko tinggi kerugian wang dengan cepat kerana leveraj. Baca lebih lanjut