EUR

Temui eXcentral

right-rect

Salah satu syarikat perdagangan dalam talian yang mesra dalam bandar

Temui eXcentral

Ringkasnya, eXcentral adalah broker perdagangan yang mesra dan menyokong anda. Masalahnya, eXcentral jauh lebih daripada broker CFD yang sederhana. Anda lihat, kami percaya perdagangan sepatutnya menyeronokkan, dan kami ingin anda merasakan hal yang sama setiap kali anda log masuk ke akaun eXcentral anda atau melancarkan dagangan baru.

Luangkan masa untuk memeriksa tawaran kami dan anda akan lihat bahawa kami tidak hanya menawarkan keadaan perdagangan yang luar biasa; bukan, lebih dari itu. Dari sebilangan spread paling rendah dalam industri, ke platform perdagangan yang hebat (MT4 yang serba boleh – Web/Mudah Alih/Desktop), hingga ke banyak bahan pendidikan termasuk webinar percuma yang akan menjadikan anda dari “zero to hero”. Kami telah bekerjasama dengan beberapa penyedia perkhidmatan yang paling berjaya dan terkemuka untuk memberikan anda pengalaman perdagangan yang terbaik, dan kami dikendalikan oleh firma pelaburan yang dikawal selia, Om Bridge (PTY) Ltd.

Untuk akaun perdagangan kami, kami pasti anda akan menemui akaun yang sesuai dengan tabiat perdagangan anda. Kami telah membuat akaun dagangan yang sangat kompetitif yang disokong oleh persekitaran perdagangan yang sangat mesra dan menjadi matlamat kami untuk menyokong anda seperti yang anda perlukan.

Fakta mengenai eXcentral

eXcentral, dikendalikan oleh OM Bridge (PTY) Ltd, adalah dikawal selia oleh Pihak Berkuasa Kelakuan Sektor Kewangan (FSCA) Afrika Selatan, di bawah Nombor Lesen FSCA/48296.
Kami dimiliki oleh OM Bridge (PTY) Ltd, sebuah firma pelaburan yang berjaya yang sangat berpengetahuan dan berpengalaman apabila bercakap tentang pasaran kewangan.
Kami mempunyai platform MT4 yang sangat mudah digunakan dan benar-benar inovatif (Web/Mudah Alih/Desktop), yang memberi anda peluang untuk memilih dari mana anda ingin berdagang, walaupun semasa anda sedang dalam perjalanan.
Sokongan kami sungguh hebat! EXcentraleers kami sudah bersedia dan menunggu untuk membantu anda dengan apa sahaja, malah memberi nasihat, jika anda bertanya dengan baik.
Ikuti webinar percuma mingguan kami untuk belajar lebih banyak lagi mengenai dunia perdagangan yang menarik. Kami pasti anda akan rasakannya bermakana dan berwawasan seperti apa yang kami rasakan.
Dibina berdasarkan idea latihan sebelum berdagang, kami menawarkan eksklusif dan Perpustakaan eXcentral yang memukau, dengan e-Buku dan Video perdagangan.

Hubungi kami

Hubungi kami melalui telefon, e-mel atau meminta panggilan balik!

CFD adalah instrumen yang kompleks dan berisiko tinggi kerugian wang dengan cepat kerana leveraj. Anda harus mempertimbangkan sama ada anda mampu ambil risiko tinggi kerugian wang anda. FAHAM

CFD adalah instrumen yang kompleks dan berisiko tinggi kerugian wang dengan cepat kerana leveraj. Baca lebih lanjut